Volkswagen Hyötyautot palkkaa kesäksi 2014 neljä Apupoika Anteroa tai Aputyttö Annukkaa kesätöihin. Kaksi heistä palkataan kiinteästi kesätyöhön kahdelle pienyritykselle ja muut kaksi toimivat kiertävinä apulaisina eri yritysten ja yhteisöjen lyhytkestoisiin kuljetustarpeisiin.

Edellisiltä kesiltä tutut yrityskohtaiset Apupoika ja Aputyttö saavat tulevana kesänä rinnalleen kiertävät kollegat. Palkkaamme kaksi kiertävää kesäapulaista, joiden kuljetuspalveluja lähialueen yritykset ja yhteisöt voivat tilata lyhempään (1-2 pv) käyttöön.

Lisätietoja kiertävistä apulaisista ja varauskalenterin julkaisemme näillä sivuilla toukokuun lopussa!

Tarvitsetko Apupoika Anteron yritykseesi kesätöihin?

Haluamme tarjota kesätyöavuksi kahdelle suomalaiselle pienyritykselle reippaan, B-ajokortin omaavan 18–22-vuotiaan tytän tai pojan ”apupojaksi”. Maksamme kesätyöntekijän palkan ja hoidamme rekrytoinnin. Lisäksi annamme työntekijän käyttöön Volkswagen Hyötyauton.

Auto on koko kesätyön ajan Anteron käytössä ja yritys maksaa vain auton päivittäiset käyttökulut. Kesätyö kestää n. 2 kuukautta kesä-elokuussa 2014 (9.6–8.8.).

Jos edustat hyvämaineista suomalaista yritystä, joka käyttää toiminnassaan pakettiautoja, kerro meille miksi juuri te tarvitsette apupojan ja Volkswagen-pakettiauton käyttöönne kesäksi. Täytä oheinen hakemus ja lähetä se meille 21.4.2014 mennessä. Valitsemme viimeistään viikon 19 loppuun mennessä hakemusten perusteella sopivimmat yritykset ja annamme mahdollisuuden vailla vertaa!


Pakolliset kentät lomakkeella *

Haluatko Apupoika Anteroksi?

Jos haluat kesätyöpaikan vailla vertaa, perustele meille miksi juuri Sinä olisit sopivin tehtävään.

Volkswagen Hyötyautot palkkaa kahdelle suomalaiselle pienyritykselle oman Apupoika Anteron tai Aputyttö Annukan kesätöihin ja lisäksi kaksi kiertävää apulaista eri yritysten ja yhteisöjen kuljetustarpeisiin.

Etsimme reippaita 18–22-vuotiaita tyttöjä tai poikia, joilla on B-ajokortti ja rivakka asenne työntekoon. Lisäksi edellytämme valituilta sitoutumista aktiiviseen blogin pitämiseen Volkswagen Hyötyautojen Apupoika Antero Facebook-sivuilla.

Maksamme valitulle kesätyöntekijälle 2 000 € kuukaudessa. Kesätyö kestää kaksi kuukautta kesä-elokuussa 2014 (9.6.–8.8.).

Täytä tietosi oheiseen hakemukseen ja lähetä se meille 21.4.2014 mennessä. Hankimme valitsemillemme hakijoille kesätyöpaikan, maksamme palkan ja annamme Volkswagen-pakettiauton käyttöön kesätyön ajaksi. Ilmoitamme valitulle kesätyöntekijälle viimeistään viikon 19 aikana.


Pakolliset kentät lomakkeella *