Volkswagen Multivan. Enemmän mukavuutta ja monikäyttöisyyttä.

Volkswagen Multivan on 7-paikkainen tilahenkilöauto, joka tarjoaa enemmän tilaa, enemmän muunneltavuutta ja enemmän edustavuutta.

Volkswagen on vienyt Multivan-malliston moottorivalikoiman, ohjaamon ja sisätilat aivan uudelle tasolle. Korilinjat seuraavat Volkswagenin jo henkilöautoista tuttua uutta muotokieltä. Sisätiloissa tyylikäs kojetaulu, mittaristo ja uusi kolmipuolainen ohjauspyörä antavat sisätiloille henkilöautomaista ilmettä. Samalla matkustusmukavuus on vieläkin edustavammalla tasolla.

Common rail -yhteispaineruiskutustekniikkaa hyödyntävät TDI-dieselmoottorit ovat tehokkaita, taloudellisia ja vähäpäästöisiä. Turvallisuuden takaavat uusimman sukupolven ESP-ajonvakautusjärjestelmä ja siihen yhdistetty Hill Hold -mäkilähtöavustin sekä ABS-jarrut, jotka kaikki löytyvät Multivan-malleista vakiovarusteina.

Varustetaso tyylin mukaan.

Volkswagen Multivan on saatavissa kahdella eri varustelutasolla. Jo Multivan Comfortline yllättää runsaudellaan ja sisältää varusteita, jotka täyttävät useimpien toiveet niin matkustamossa kuin ohjaamossakin. Comfortline-varustelutaso on saatavilla kahdella akselivälillä (3000 mm ja 3400 mm).

Lisäylellisyyttä haluaville on tarjolla Highline-varustelutaso, jonka monipuolinen valikoima pitää Multivanin edustusautojen terävimmässä kärjessä.

Volkswagen Multivan on saatavilla myös uuden sukupolven 4MOTION-mallina.