Please note: This website requires Flash and JavaScript to enjoy the full function range.
Please ensure that Flash and JavaScript are activated in your browser options. To download the
current flash plugin version please click here.

Huoltopalvelut.

Öljynvaihto, määräaikaishuolto vai korjaus?


Voit luottaa auton huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa Volkswagen-huollon koulutettuihin ammattilaisiin. He tuntevat autosi ja tietävät, mikä huolto autoon kuuluu tehdä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin autosi säilyy varmassa käyttökunnossa ja säilyttää myös hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Kaikki Volkswagen-huollon työntekijät pätevöityvät Volkswagenin-koulutusohjelmien kautta työtehtäviinsä. Huolloissa ja korjauksissa käytetään Volkswagenin alkuperäisiä varaosia. Työt tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti ja töissä käytetään Volkswagenin erikoistyökaluja ja -laitteita. Jokaisen työn yhteydessä tarkistamme, onko autossasi avoimia valmistajan laadunparannuskampanjoita.

Perinteisen määräaikaishuollon lisäksi auton huolto-ohjelmaan kuuluvat tietyn ajokilometrimäärän tai ajan välein tehtävät huollon lisätyöt. Yleisimpiä huollon lisätöitä ovat mm.

  • Suodattimien vaihdot (mm. Raitisilmasuodatin, moottorin ilmansuodatin, polttoainesuodatin)
  • Moottorin jakohihnan vaihdot
  • DSG- ja automaattivaihteiston öljynvaihdot
  • Nelivetokytkimen (haldex) öljynvaihto

Huollon tai korjaustyön ajaksi voit valita esimerkiksi vuokra-auton tai nouto- ja palautuspalvelun. Kysy kulkemiseesi liittyvistä vaihtoehdoista paikallisesta Volkswagen-huollosta tai Huollon verkkovarauksen kautta.

Huollon ajanvarauksen voit nyt tehdä myös kätevästi verkossa 24 tuntia vuorokaudessa.

Huollon verkkovaraukseen pääset tästä