Please note: This website requires Flash and JavaScript to enjoy the full function range.
Please ensure that Flash and JavaScript are activated in your browser options. To download the
current flash plugin version please click here.

Crafter Kombi.

Olipa kyseessä hotellin asiakaskuljetukset, työntekijöiden matkustus työmaalta toiselle tai puhdas rahdinkuljetus: Crafter Kombin muunneltava ja monikäyttöinen matkustamo sopii moneen käyttötarkoitukseen.

Mukavaa matkaa.

Crafter Kombin matkustamo voidaan sisustaa omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valittavana on erilaisia tasokkaita sisäverhoiluja, ikkunoihin saatavat Privacy-lasit ja moderneja istuinverhoiluja. Yksitoista erilaista tuuletus-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää pitävät Crafterissa matkustavat tyytyväisinä. Ja jotta matkustajien ei tarvitsisi palella talvella ja ikkunat olisivat nopeasti vapaat huurteesta, Kombiin kuuluu vakiona sekä sähköinen lisälämmitin, että polttoainetoiminen lisälämmitin.

Suuri auto, suuret tilat.

Sekä henkilökuljetuksissa että puhtaassa työkäytössä Crafter Kombi erottuu ennen kaikkea suurilla tiloillaan. Varsinkin pitkät matkustajat hyötyvät siitä: Esimerkiksi korkealla katolla ja keskipitkällä akselivälillä varustetussa Kombissa oviaukon korkeus on 1,82 m ja matkustamon seisontakorkeus peräti 1,94 m. Istuimilla voi nauttia optimaalisen pääntilan lisäksi myös kolmipisteturvavöiden sekä korkeudeltaan ja kallistukseltaan säädettävien pääntukien tarjoamasta turvallisuudesta.

Kombissa on riittävästi tilaa paitsi matkustajille myös heidän matkatavaroilleen – tai vaihtoehtoisesti kaikille työssä tarvittaville materiaaleille ja työkaluille. Ja aina kun tilaa tarvitaan enemmän tavarankuljetukseen, istuimet voidaan poistaa helposti ja nopeasti.

Crafter Kombi on mahdollista varustella myös kotimaisin istuin- ja sisustusratkaisuin luotettujen alihankkijoiden toimesta.