Tarjouksia
Avainkuoret, Turbo, valkoinen
Kevtymetallivanne, Helix
7J x 17, ET 43, LK 112/5
Koristeteippaus
"This side up!", valkoinen
Lippalakki, Latvala
Huppari, miesten, L-koko
Styling paketti - Passat Variant
Passat Variant Styling-paketti. Lisää tyylikkyyttä autollesi.
Transport paketti - Passat Variant
Passat Variant Transport-paketti. Kätevä lisä kuljetukseen.
Kuljetuskoukut niskatukiin: "Matonen"
Volkswagen niskatukukoukut auton niskatukeen takin tai kohtuullisen painoisten ripustettavien esinei...
Tervetuloa Volkswagen-varusteselaimeen.

Palvelustamme löydät kattavan valikoiman mallikohtaisia varusteita ja tarvikkeita, sekä tyylikkäitä ja hauskoja lifestyle-tuotteita autoiluun ja vapaa-ajalle. Lisäksi näet esimerkkituotteita Volkswagen-alkuperäisosien valikoimasta. Tuotteille palvelussa ilmoitettu hinta ei sisällä mahdollisia asennus- tai maalauskustannuksia, ellei tuotteen yhteydessä erikseen mainita asennusta.

Alkuperäisiä Volkswagen-varusteita ja -varaosia myyvät kaikki valtuutetut Volkswagen-jälleenmyyjät. Halutessasi voit lähettää tässä palvelussa keräämäsi ostoslistan lähimmälle jälleenmyyjällesi tuotetiedusteluna. Samaan ostolistaan voit kerätä tuotteita sekä varuste- että varaosapuolelta. Tuotetiedustelun lähettäminen ei sido asiakasta tilaukseen. Yhteenvedon tuotetiedustelustasi saat myös omaan sähköpostiisi lähettäessäsi tiedustelun jälleenmyyjälle.

Ostoslistamuotoisen tuotetiedustelun saatuaan jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tilauksen tekemiseksi. Tässä yhteydessä voit vahvistaa tilauksen, sopia tuotteiden noudosta, sopia asennuksesta jälleenmyyjän toimesta, sopia muutoksista tilaukseen, tai perua tilauksen. Tuotteet maksetaan aina vasta noudettaessa.

Suuri osa palvelun tuotteista on varastotuotteita, jotka ovat noudettavissa heti tai kahden arkipäivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on tyypillisesti 14–30 vuorokautta tilauksen vahvistamisesta. Jälleenmyyjä varmentaa yhteydenotossaan tuotteen tarkemman saatavuustilanteen.