2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

Apulanta

Apulannan keikkamatkoilla ei ole pulaa kuskeista

"Saa olla aika hyvä henkilöauto että siinä on paremmat varusteet kuin meidän Crafterissa."
Apulannan Sipe

Apulannalle läheisimmät työvälineet on soittimet. Kiertueella kuljetuskalusto on myös työväline. Volkswagen Crafterilla liikuttaessa kitaristi ja rumpali suorastaan tappelevat ajovuorosta. Crafterin monet kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten kaistavahti helpottavat myös kuskivuorossa olevaa.

Apu­lan­ta on yksi Suo­men me­nes­ty­neim­piä roc­kyh­ty­eitä. Muusi­koi­den yhtiö Apu­lan­ta Oy työllistää ison jou­kon ih­mi­siä ja keikoille on päästävä luo­tet­ta­vas­ti pe­ril­le. 

Hyvä matkustaa minibussiolosuhteissa

”Craf­ter on tähänas­ti­sis­ta keik­ka-au­tois­tam­me yli­voi­mai­ses­ti mu­ka­vin mat­ka­kump­pa­ni. Joku Joen­suun reis­su ei tällä autolla tun­nu missään.”
Apu­lan­nan Toni

Apulannan Volkswagen Crafterin mik­ro­aal­to­uu­nil­la, jääkaa­pil­la ja tasokkalla äänentoistolla va­rus­te­tus­sa mat­kus­ta­mos­sa on ti­laa sekä bändil­le että lisäsoit­ta­jil­le. Crafterin avustavat järjestelmät helpottavat myös kuskivuorossa olevaa.

Keikkamuusikko viettää enemmän aikaa matkalla kuin lauteilla

"Tässä on todella mukava matkustaa. Aika moni muukin bändi on mennyt tähän samaan, moni matkustaa Crafterilla."
Apulannan Sipe

Heinolan Lyseonmäeltä Hartwall Arenalle, kun matka on pitkä, mukavan ja luotettavan kulkupelin merkitys korostuu. Crafter muuntuu tarpeittesi mukaan. Kahden akselivälin, kolmen pituuden ja kolmen kattokorkeuden ansiosta se sopii kaikenlaisiin tehtäviin.