2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Volkswagen Hyötyautot huoltopalvelut.

Huoltopalvelut.

 

Öljynvaihto, määräaikaishuolto vai korjaus?

Voit luottaa auton huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa Volkswagen-huollon koulutettuihin ammattilaisiin. He tuntevat autosi ja tietävät, mikä huolto autoon kuuluu tehdä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin autosi säilyy varmassa käyttökunnossa ja säilyttää myös hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Kaikki Volkswagen-huollon työntekijät pätevöityvät Volkswagenin-koulutusohjelmien kautta työtehtäviinsä. Huolloissa ja korjauksissa käytetään Volkswagenin alkuperäisiä varaosia. Työt tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti ja töissä käytetään Volkswagenin erikoistyökaluja ja -laitteita. Jokaisen työn yhteydessä tarkistamme, onko autossasi avoimia valmistajan laadunparannuskampanjoita.

Perinteisen määräaikaishuollon lisäksi auton huolto-ohjelmaan kuuluvat tietyn ajokilometrimäärän tai ajan välein tehtävät huollon lisätyöt. Yleisimpiä huollon lisätöitä ovat mm.

  • Suodattimien vaihdot (mm. Raitisilmasuodatin, moottorin ilmansuodatin, polttoainesuodatin)
  • Moottorin jakohihnan vaihdot
  • DSG- ja automaattivaihteiston öljynvaihdot
  • Nelivetokytkimen (haldex) öljynvaihto

Huollon tai korjaustyön ajaksi voit valita esimerkiksi vuokra-auton tai nouto- ja palautuspalvelun. Kysy kulkemiseesi liittyvistä vaihtoehdoista paikallisesta Volkswagen-huollosta tai Huollon verkkovarauksen kautta.

Huollon ajanvarauksen voit nyt tehdä myös kätevästi verkossa 24 tuntia vuorokaudessa.