2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Hyötyautot huoltopalvelut.

Huoltopalvelut.

 

Öljynvaihto, määräaikaishuolto vai korjaus?

Voit luottaa auton huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa Volkswagen-huollon koulutettuihin ammattilaisiin. He tuntevat autosi ja tietävät, mikä huolto autoon kuuluu tehdä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin autosi säilyy varmassa käyttökunnossa ja säilyttää myös hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Kaikki Volkswagen-huollon työntekijät pätevöityvät Volkswagenin-koulutusohjelmien kautta työtehtäviinsä. Huolloissa ja korjauksissa käytetään Volkswagenin alkuperäisiä varaosia. Työt tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti ja töissä käytetään Volkswagenin erikoistyökaluja ja -laitteita. Jokaisen työn yhteydessä tarkistamme, onko autossasi avoimia valmistajan laadunparannuskampanjoita.

Perinteisen määräaikaishuollon lisäksi auton huolto-ohjelmaan kuuluvat tietyn ajokilometrimäärän tai ajan välein tehtävät huollon lisätyöt. Yleisimpiä huollon lisätöitä ovat mm.

  • Suodattimien vaihdot (mm. Raitisilmasuodatin, moottorin ilmansuodatin, polttoainesuodatin)
  • Moottorin jakohihnan vaihdot
  • DSG- ja automaattivaihteiston öljynvaihdot
  • Nelivetokytkimen (haldex) öljynvaihto

Huollon tai korjaustyön ajaksi voit valita esimerkiksi vuokra-auton tai nouto- ja palautuspalvelun. Kysy kulkemiseesi liittyvistä vaihtoehdoista paikallisesta Volkswagen-huollosta tai Huollon verkkovarauksen kautta.

Huollon ajanvarauksen voit nyt tehdä myös kätevästi verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. 

CarePort.

Työpaikka, toimisto ja taukohuone... autollasi on monta roolia ja tehtävää pitääkseen sinut ja yrityksesi aina parhaassa iskussa. Volkswagen Hyötyauton CarePort-sopimuksella varmistat, että autosi työkunto pysyy erinomaisena vuodesta toiseen. 

Helppo ja järkevä -Volkswagen Hyötyautojen CarePort-sopimus

  • CarePort-sopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi sopimuksen voimassaoloajan missä tahansa valtuutetussa Volkswagen-huollossa ympäri Suomen
  • Huolenpitosopimus on saatavissa myös taksikäytössä oleville Volkswagen Hyötyautoille.