2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Alkuperäisosat®.

Volkswagen Alkuperäisosat®.

Volkswagen Alkuperäisosat®.

Turvalliset, korkealaatuiset ja täysin ajoneuvoosi sopivat: Volkswagen Alkuperäisosien® ansiosta matkanteko on korjausten ja huollon jälkeen yhtä turvallista ja mukavaa kuin aiemminkin. Ja Volkswagen-hyötyajoneuvosi on sataprosenttisesti alkuperäinen. Lisäksi  Volkswagen Alkuperäisosat® säilyttävät ajoneuvosi arvon.

Offene VW Motorhaube in die eine Batterie eingebaut wird

Akut.

Käynnistysakku on ajoneuvosi voimanlähde ja huolehtii raskaimmasta työstä: se välittää virtaa niin käynnistykseen kuin suurimpaan osaan mukavuus- ja turvallisuustoimintojakin. Siksi olemmekin kehittäneet alkuperäisen käynnistysakun, joka sopii täydellisesti Volkswagen-hyötyajoneuvoosi ja antaa sille energiaa tarpeen mukaan.

Volkswagen Service Partner arbeitet an Bremsanlage

Jarrut.

Jarrut kuuluvat Volkswagen-hyötyajoneuvosi eniten kuormittuviin osiin. Samanaikaisesti ne vaikuttavat turvallisuuteen kaikkein eniten. Siksi sinun kannattaakin käyttää alkuperäisiä jarrupaloja ja jarrulevyjä. Ne on suunniteltu Volkswagen-hyötyajoneuvoosi, ja ne vastaavat turvallisuudesta.

Volkswagen Service Partner arbeitet an der Windschutzscheibe eines Fahrzeuges

Lasit.

Volkswagenin alkuperäiset tuulilasit ovat enemmän kuin vain suoja tuulta ja säitä vastaan. Ne on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta turvalasista, joten ne antavat optimaalisen suojan sekä hyvän ja mahdollisimman heijastamattoman näkyvyyden ja mukavuuden. Ne tekevät ajoneuvostasi vakaamman ja suojaavat melulta ja auringonsäteiltä.

Montage VW Golf nachts auf der Straße und Fachmann überprüft Lichtanlage

Valot & näkyvyys.

Kun näet hyvin, ajat varmasti paremmin. Alkuperäiset pyyhkimensulkamme ja valonlähteemme varmistavat, että autosi on hyvin varusteltu myös kosteissa olosuhteissa, sumussa ja pimeällä ajamiseen, ja että pystyt havaitsemaan vaaratilanteet hyvissä ajoin.

Volkswagen Varaosat® -valikoima.

Kaikki varaosat Volkswagen-hyötyajoneuvoosi.

Olipa kyseessä sitten uusi auto, vanhempi malli tai peräti klassikko. Täällä on kattavaa tietoa kaikkien Volkswagen-hyötyajoneuvomalliemme varaosatarjonnasta.

 • Paras laatu

  Volkswagen Alkuperäisosat®.

  Erittäin luotettavia ja kestäviä. Volkswagen Alkuperäisosien® ansiosta ajoneuvosi pysyy vakaana ja turvallisena.

 • Yli 5-vuotiaille Volkswagen Hyötyautoille.

  Volkswagen Economy -osat.

  Volkswagen Economy -osat ovat järkevä ratkaisu yli viisi vuotta vanhalle autolle. Saat tuttua Volkswagen-laatua edulliseen hintaan.

 • Klassikollesi.

  Volkswagen Classic -osat.

  Alkuperäisiä osia alkuperäiselle autollesi: Volkswagen Classic -osat takaavat, että myös museoautoosi saa varaosia. Tarkastettu laatu ja alkuperäisyys taataan.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua.