2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Sinivalkoinen Volkswagen Transporter.

Nyt 100-vuotiaan Suomen kunniaksi sinivalkoinen Volkswagen Transporter.

Nyt saat 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kaksivärimaalauksen veloituksetta uuteen Transporteriin, Caravelleen tai Multivaniin. Tervetuloa tutustumaan kaksivärimalleihin myös lähimmälle Volkswagen-jälleenmyyjälle.

Transporter. Kuljetusten ammattilainen.

Sinivalkoinen Volkswagen Transporter.

Transporter-umpipakettiauto on kehittynyt jo 70 vuotta tehtäviensä mukana. Tavaratila on nykyään toiminnallisempi ja monipuolisempi kuin koskaan ennen. Moitteeton työn laatu toimii perustana tälle tehokkaalle työjuhdalle, joka täyttää kaikki tehtävänsä. Kaksi akseliväliä ja kolme kattokorkeutta mahdollistavat 9,3 mtilavuuden.

Multivan. Suurenmoinen kuudes sukupolvi.

Sinivalkoinen Volkswagen Transporter.

Multivan on ihanteellinen kumppani mitä erilaisimpiin arkipäivän ja vapaa-ajan haasteisiin. Suuret tilat ja muuntautumiskyky eivät ole Multivanin ainoita hyveitä. Laadukas sisustus, modernit Infotainment-järjestelmät, edistykselliset avustinjärjestelmät ja tehokkaat moottorit tekevät siitä ihanteellisen kumppanin.

Caravelle. Täydellinen kulkupeli.

Volkswagen Caravelle.

Mukava varustus ja modernit Infotainment-järjestelmät –yhdistettynä tarkkaan harkittuun kuljettajan työpaikkaan vahvistavat entisestään Caravellen 30-vuotista markkinajohjatuutta henkilökuljetussegmentissä. Alhainen polttoaineenkulutus tekee Caravellesta myös taloudellisesti täydellisen kulkupelin.

Ulkovärit

Erikoisvärit
  • Candy White - Starlight Blue Metallic

  • Candy White - Bambusgarden Green Metallic

  • Candy White - Cherry Red

  • Candy White - Indium Grey Metallic

  • Candy White - Kurkuma Yellow Metallic

  • Candy White - Mojave Beige Metallic

  • Reflex Silver - Acapulco Blue Metallic

  • Indium Grey Metallic - Deep Black Pearl

Kaksivärimaalaus on saatavilla takaluukulliseen autoon lisävarusteena saatavan ulkonäköpaketin kanssa. Kaksivärimaalaus ei ole saatavilla kampanjamalleihin.