2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Korinrakennus

Korinrakennus ja räätälöinti.

Volkswagen on paras lähtökohta räätälöitävän hyötyauton korimuutoksille.

Onpa tarpeena tilataksi, invataksi, linja-auto, retkeilyauto, jakeluauto, huoltoauto, asennusauto, hinausauto, myyntiauto, kylmäkuljetusauto, pelastus- tai hälytysajoneuvo, nosturiauto tai hinausauto, Volkswagenin mallistosta löytyy oikea lähtökohta yksilölliselle räätälöinnille.

Käyttötarkoitus ratkaisee minkä tyyppistä räätälöintiä auto vaatii. Mahdollisuuksia on aina yksittäisen lisävarusteen asennuksesta laajoihin, koko auton kattaviin muutoksiin. 

Volkswagen-mallistosta sekä Caddy, Amarok, Transporter että Crafter sopivat erilaisten korimuutosten ja varustelujen lähtökohdaksi. Niihin saa useita eri moottorivaihtoehtoja ja tietenkin myös 4MOTION-nelivedon. Valittavana on myös älykkäitä turvallisuusjärjestelmiä ja mukavuutta lisääviä avustinjärjestelmiä joko vakio- tai lisävarusteena.

Asiantunteva Volkswagen-jälleenmyyjäsi kertoo lisää malliston mahdollisuuksista ja yhteistyökumppaniemme palveluista.

Miten Volkswagenia voidaan räätälöidä?

image

Volkswagenin voi räätälöidä esimerkiksi koulukuljetuksiin, tilausajotaksiksi tai invakuljetuksiin sopivaksi. Caddyn ja Transporterin mallistossa on jo valmiiksi henkilökuljetukseen sopivia versioita, mutta suuri osa takseista räätälöidään asiakkaan tarpeisiin Suomessa. Esimerkiksi Caddy on mahdollista muuttaa 1+6-paikkaiseksi esteettömäksi matalalattiataksiksi, jonka takaosassa on ajoluiska pyörätuolimatkustajalle.  

Umpipakettiautoihin on mahdollista rakentaa erilaisia ratkaisuja kuormatilaan. Auto voidaan sisustaa esimerkiksi asennus- tai toimistotyötilaksi, työkalujen ja asennustarvikkeiden säilytykseen ja kuljetukseen.

Tavaratila voidaan rakentaa myös alustamallisen Crafterin tai Transporterin pohjalle, jolloin autoon saadaan isompi kuormatila yhdistettynä takalaitanostimeen (ns. pullakori). Tarvittaessa auto voidaan myös varustaa lisäeristeillä kylmäkuljetuksiin.

Crafter-alustaa tai Amarok-avolavaa käytetään kun auto halutaan esimerkiksi henkilönostimen alustaksi.

 

image

Missä vaiheessa Volkswagenini ostoa räätälöinti tehdään?

Koska muutostöihin tavallisesti liittyy teknisiin tietoihin kuten ulkomittoihin, henkilölukuun, painoon ja kantavuuteen liittyviä muutoksia, ne tehdään yleensä ennen ensirekisteröintiä jolloin auto saadaan muutoskatsastettua kerralla. Myös esteettömän matalalattiataksin nostimen asennuksen on oltava valmiina ennen rekisteröintiä.

Volkswagenin yhteistyökumppaneita ovat:

  • Carsport
  • Tamlans
  • Pajakulma
  • Verhoomo Sorsa
  • J5L Production
  • Profile Vehicles
  • Truckmasters

Miten ostan räätälöidyn Volkswagenin?

image

Kauttamme löydät sekä sopivan Volkswagen Hyötyauton räätälöinnin lähtökohdaksi että oikean yhteistyökumppanin tekemään tarvitsemasi muutokset. 

Volkswagen-jälleenmyyjä kertoo lisää.

Asiakaslähtöistä hyötyautojen varustelua

Asiakaslähtöistä hyötyautojen varustelua

Carsportin päätuotteiksi ovat nousseet Volkswagen Caddy ja Crafter.

Volkswagen taipuu vaikka pankkikonttoriksi

Volkswagen taipuu vaikka pankkikonttoriksi

Verhoomo Sorsa rakensi Crafterista liikkuvan pankkiauton.

image

Valitse sopivin Volkswagen räätälöinnin kohteeksi.