2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Hinnastot ja esitteet

Onko sinulla haussa Volkswagen Hyötyautojen hinnasto? Täältä löydät koko mallistomme hinnastot ja esitteet.

Automaattikampanja

Monipuolisesta ja palkitusta mallistostamme löydät ratkaisun jokaiseen kuljetustarpeeseen. Nyt saat automaattivaihteiston Crafter-, Transporter- ja Caddy-pakettiautomalleihin hintaan 499 €.

Caddy-umpipakettiauto.

Caddy-umpipakettiauto

Uusi Caddy-umpipakettiauto haluaa olla mittapuu omassa luokassaan. Sen vuoksi se on vieläkin taloudellisempi, toimivampi ja monipuolisempi kuin edeltäjänsä. Caddy-umpipakettiauto tarjoaa lukemattomia uudistuksia ja luonnollisesti kaiken auton työautossa tarvittavan. 

Caddy.

Caddy

Kaksistaan ostoksille, viisistään kesälomalle ja seitsemän hengen joukolla synttäreille. Uusi Caddy ottaa elämän vastaan sellaisena kuin se tulee. Luotettavuutta, joustavuutta ja monipuolisuutta, kuten monitaiturilta voi odottaakin. Oli perheesi millainen tahansa ja harrastuksenne millaisia tahansa, uusi Volkswagen Caddy on luotettava ja haluttu perheenjäsen, joka vie aina perille.

Amarok.

Volkswagen Amarok

Uusi Amarok on kotonaan maastossa ja mainio maantiellä. Uusi Amarok yhdistää kaiken, mitä voit odottaa premium-luokan monikäyttöiseltä pickupilta: maskuliininen muotoilu, vankka rakenne ja paljon voimaa. Uudet V6 TDI-moottorit ja ainutlaatuinen voimalinja 8-vaihteisella automaattivaihteistolla tarjoaa ennennäkemätöntä voimaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Caravelle.

Volkswagen Caravelle

Sedanmainen matkustamo: Caravellessa on uusi ja entistä mukavampi sisustus sekä modernit Infotainment-järjestelmät yhdistettynä tarkkaan harkittuun kuljettajan työpaikkaan. Alhainen polttoaineenkulutus ja tehokas BlueMotion-teknologia tekevät Caravellesta myös taloudellisesti täydellisen kulkupelin. Mukava varustus ja matkustamon muuntautumiskyky vahvistavat entisestään Caravellen 30-vuotista markkinajohtajuutta henkilökuljetussegmentissä

Multivan.

Volkswagen Multivan

Luokkansa muunneltavin: Multivan tarjoaa ainutlaatuista muuntautumiskykyä mitä erilaisimpiin arkipäivän ja vapaa-ajan haasteisiin. Modernien avustinjärjestelmien, uuden ja laadukkaan sisustuksen ja mukavien Infotainment-järjestelmien ansiosta uusi Multivan on rakastetun maineensa arvoinen. Paras mahdollinen muunneltavuus ja maastoystävällisyys yhdistettynä innovatiiviseen moottorikonseptiin ja alhaiseen polttoaineenkulutukseen tekevät 6. sukupolven Multivanista entistäkin houkuttelevamman.

Uusi Crafter.

Volkswagen Crafter

Laajin voimalinjavalikoima ja innovatiivisimmat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät Crafterista parhaan työpaikan kuljettajalle.

Vuoden Pakettiautossa 2017 on huomioitu erityisesti ammattilaisten tarpeet. Crafter on ensimmäinen pakettiauto, jossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto kaikille vetotavoille: etu- ja takavedolle sekä 4MOTION-nelivedolle. Uusi Crafter vastaa kaikkiin kuljettajan toiveisiin. Crafteriin on saatavilla jopa 15 kuljettajaa avustavaa järjestelmää, esimerkiksi perävaunuavustin Trailer Assist.