2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Hinnastot ja esitteet

Onko sinulla haussa Volkswagen Hyötyautojen hinnasto? Täältä löydät koko mallistomme hinnastot ja esitteet.

Volkswagen Amarok

Amarok.

Amarok on kotonaan maastossa ja mainio maantiellä. Amarok yhdistää kaiken, mitä voit odottaa premium-luokan monikäyttöiseltä pickupilta: maskuliininen muotoilu, vankka rakenne ja paljon voimaa. Uudet V6 TDI-moottorit ja ainutlaatuinen voimalinja 8-vaihteisella automaattivaihteistolla tarjoaa ennennäkemätöntä voimaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Caddy-umpipakettiauto

Caddy-umpipakettiauto.

Caddy-umpipakettiauto haluaa olla mittapuu omassa luokassaan. Sen vuoksi se on vieläkin taloudellisempi, toimivampi ja monipuolisempi kuin edeltäjänsä. Caddy-umpipakettiauto tarjoaa lukemattomia uudistuksia ja luonnollisesti kaiken auton työautossa tarvittavan. 

Caddy

Caddy-henkilöauto.

Kaksistaan ostoksille, viisistään kesälomalle ja seitsemän hengen joukolla synttäreille. Caddy ottaa elämän vastaan sellaisena kuin se tulee. Luotettavuutta, joustavuutta ja monipuolisuutta, kuten monitaiturilta voi odottaakin. Oli perheesi millainen tahansa ja harrastuksenne millaisia tahansa, Volkswagen Caddy on luotettava ja haluttu perheenjäsen, joka vie aina perille.

Volkswagen Crafter

Crafter.

Laajin voimalinjavalikoima ja innovatiivisimmat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät Crafterista parhaan työpaikan kuljettajalle.

Vuoden Pakettiautossa 2017 on huomioitu erityisesti ammattilaisten tarpeet. Crafter on ensimmäinen pakettiauto, jossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto kaikille vetotavoille: etu- ja takavedolle sekä 4MOTION-nelivedolle. Crafter vastaa kaikkiin kuljettajan toiveisiin. Crafteriin on saatavilla jopa 15 kuljettajaa avustavaa järjestelmää, esimerkiksi perävaunuavustin Trailer Assist.

Volkswagen Caravelle

Caravelle.

Caravelle tarjoaa reilusti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. Alhainen polttoaineenkulutus ja tehokas BlueMotion-teknologia tekevät Caravellesta myös taloudellisesti täydellisen kulkupelin. Caravelleen on saatavilla laaja valikoima erilaisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, joiden avulla ajosta tulee entistä turvallisempaa.

Volkswagen Multivan

Multivan.

Multivan tarjoaa ainutlaatuista muuntautumiskykyä mitä erilaisimpiin tarpeisiin . Modernien avustinjärjestelmien, premium-tason sisustuksen ja mukavien Infotainment-järjestelmien ansiosta Multivan on tyylikkyyttä ja tilaa arvostavan valinta.