2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Crafter-avolava.

Crafter-avolava.

Miehistön ja materiaalin kuljetusauto. Yhdessä paketissa.

Crafter-avolava on tehty raskaisiin töihin. Se suoriutuu yhtä raskaista töistä kuin sen kuljettaman ihmisetkin ja kantaa mukanaan suuren kuorman. Se helpottaa työpäivääsi lukuisilla, käytännöllisillä ominaisuuksillaan.

Kaikki tavarat mahtuvat mukaan. Samoin kuin ihmiset.

Crafter-avolavamalli kuljettaa materiaalia, ihmisiä ja koneita. Se tarjoaa sinullekin lukuisia mahdollisuuksia: Jopa 9,6 m²:n kokoinen lava tarjoaa reilusti tilaa painaville laitteille, työkaluille ja varusteille. Matkustamoon mahtuu mukaan jopa 6 työkaveria.

Kolme moottoria. Kaksi vaihteistoa. Kaikki yhdistettävissä.

Uusi Crafter on luokkansa ainoa ajoneuvo, jossa on kuusi moottori-vaihteistovaihtoehtoa: Etu-, taka- tai neliveto 4MOTION voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen käsivaihteistoon.

Mukavuus alkaa siitä mihin itsestäänselvyys loppuu.

ErgoComfort-istuin (lisävaruste), tarkkaan harkitut säilytystilat ja lukuisat muut varusteet tekevät Crafterin matkustamosta mukavan työympäristön.

Ajattelevat ja huolehtivat.

Crafterin innovatiiviset avustavat järjestelmät auttavat sinua vaarallisissa tilanteissa. Hieno sivuseikka: selkeästi alhaisemmat korjaus- ja huoltokulut kuin edeltäjämallissa.

VW Crafter-avolava.

Crafter-avolava. Tuo kaiken sinulle.

Suurimmat voimansiirtotavat. Nykyaikaisin kuljettajan työpaikka.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin