2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Uusi Crafter-umpipakettiauto.

Uusi Crafter-umpipakettiauto.

Uusi Crafter. Suurin Volkswagen.

On monia syitä valita uusi Crafter. Osoituksena Crafterin erinomaisuudesta se valittiin vuoden 2017 pakettiautoksi. Taloudellinen, toiminnallinen ja käytännöllinen Crafter tekee vaikutuksen erinomaisilla ominaisuuksillaan ja lukuisilla innovaatioillaan, jotka tekevät työpäivistäsi helpompia.

Alkaen

Alkaen

Parhaat kuormausominaisuudet ja kuormankiinnitysvaihtoehdot.

Uusi Crafter tekee vaikutuksen luokkansa parhaimmilla kuormausominaisuuksilla: liukuovi avautuu 1311 mm:n leveydeltä, tavaratilan korkeus on jopa 2196 mm ja lastauskorkeus on 100 mm matalampi. Tavaratilan muuntautumiskykyä lisää lisävarusteena saatava monikäyttölattia ja vakiovarusteena oleva korin hyllyjärjestelmävalmius.

Kolme moottoria. Kaksi vaihteistoa. Kaikki yhdistettävissä.

Uusi Crafter on luokkansa ainoa ajoneuvo, jossa on kuusi moottori-vaihteistovaihtoehtoa: Etu-, taka- tai 4MOTION–neliveto voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen käsivaihteistoon.

Mukavuus alkaa siitä mihin itsestäänselvyys loppuu.

ErgoComfort-istuin, tarkkaan harkitut säilytystilat ja lukuisat muut varusteet tekevät uuden Crafterin matkustamosta mukavan työympäristön.

Ajattelevat ja huolehtivat.

Uuden Crafterin innovatiiviset avustavat järjestelmät auttavat sinua vaarallisissa tilanteissa. Hieno sivuseikka: selkeästi alhaisemmat korjaus- ja huoltokulut kuin edeltäjämallissa.

Mallisto

Mikä Crafter sopii juuri sinulle?

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin