2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen-tietoa

Volkswagen-tietoa.

Edistyksellistä tekniikkaa ja kokonaisvaltaista turvallisuutta.

Volkswagen on yksi maailman johtavista ajoneuvojen valmistajista ja suurin Euroopassa. Valmistamme korkealaatuisia autoja, jotka vastaavat asiakkaidemme vaatimuksiin myös ympäristövaikutuksiltaan ja taloudellisuudeltaan. Volkswagen on innostusta ja intohimoa muotoiluun ja tekniikkaan. Tuloksena on kiehtovia innovaatioita ja laajaa tutkimus- ja tuotekehitystyötä.

Volkswagenilla on pitkä ja maineikas historia – Suomessa jo yli 60 vuotta.

Laatu ennen kaikkea

Volkswagenin laatuajattelu kattaa tuotteen koko elinkaaren auton suunnitteluvaiheesta luovutushetkeen ja edelleen auton poistumiseen liikenteestä.

Laatu on punainen lanka uuden automallin suunnittelussa ja tuotannossa ja se näkyy esimerkiksi:

  • materiaalivalinnoissa
  • työmenetelmissä ja rakenneratkaisuissa
  • kokeilumallivaiheessa
  • tuotannossa
  • lopullisessa käytössä.

Laatu liittyy kiinteästi myös turvallisuuteen, käyttövarmuuteen ja -mukavuuteen sekä ympäristön huomioonottamiseen, esimerkiksi uusiokäyttöön ja kierrätettävyyteen.

Näillä sivuilla kerromme Volkswagenin monipuolisesta toiminnasta ja osaamisesta. Tavoitteemme on tarjota mielenkiintoa herättäviä, turvallisia ja ympäristön huomioonottavia ajoneuvoja, jotka ovat kilpailukykyisiä ja edustavat oman luokkansa huippua. Tästä ovat todisteina lukuisat testivoitot.

image

Volkswagen-lehti

Volkswagen-lehti on mielenkiintoinen lehti Volkswagenin asiakkaille ja muille laatuautoilusta kiinnostuneille.

image

EA189-dieselmoottoreiden takaisinkutsukampanja.

Volkswagen-konserni on saanut Saksan viranomaiselta (KBA) hyväksynnän kaikille tyypin EA 189 -dieselmoottoreiden korjauksille.